Openingstijden

ma-vr 08.00 - 17.00 uur

za 10.00 - 12.00 uur

crematie

Indien U na de crematie op zoek bent naar een mooie en waardige manier om de as van uw dierbare te bewaren, kunt U ook bij ons terecht. U vindt in onze collectie diverse urnen in allerlei materialen. Daarnaast  kunt U bij ons terecht voor urnmonumenten welke bij U thuis of op een begraafplaats geplaatst kunnen worden. Ook verzorgen wij voor diverse begraafplaatsen de belettering van de standaard gedenkplaten.

Bijzonder in onze collectie is de waterurn, waarvan wij de dealer voor Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg zijn.

urnmonumenten

Urnmonumenten zijn verkrijgbaar in diverse maten en materiaalsoorten, afhankelijk van de plaats waar het monument geplaatst gaat worden. In onze toonzaal en tuin hebben wij diverse opstellingen staan, zodat wij altijd een passend ontwerp voor U kunnen maken. Klik hier voor onze voorbeelden in de toonzaal en tuin.

gedenkplaten

Veel begraafplaatsen beschikken over een urnmuur of tuin waarin standaard platen geplaatst kunnen worden. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van gedenkplaten.

urnen

Urnen zijn verkrijgbaar in diverse materialen en vormgeving. Wij laten U graag de mogelijkheden zien. Klik hier voor een selectie van de mogelijkheden.

waterurn

De in de gepatenteerde waterurn geplaatste as zal door intredend hemelwater worden afgegeven aan de aarde.

De as zal door het grondwater wordenmeegenomen op een eeuwig durende reis. Klik hier voor meer informatie over de waterurn.

Urnmonumenten